– Pæretærte

– Pæretærte

Sværhedsgrad ❤

Lækker svampet pæretærte, den er lige til at gå til, og så er den virkelig god! En lille bonus med den er, at den sagtens kan spises et par dage efter!

Det skal du bruge:

3stk. pærer

150g Hakket hvid chokolade

25g Hakkede hasselnødder

200g Smør (Blødt)

200g Sukker

150g æg (3 stk.)

150g Mel

1tsk. Bagepulver

1tsk. Vaniljesukker

Sådan gør du:

  • Skæl pærerne og skær dem i smalle både, uden kernehus.
  • Pisk sukker og smør luftigt.
  • Pisk æggene i lidt af gangen.
  • Rør nu mel, vanilje og bagepulver i.
  • Vend 75g af det hvide chokolade i dejen.
  • Smør en springform med diameter på 22cm. med smør, og drys mel i. Sørg for der er mel op af kanten og hæld det overskydende ud.
  • Kom dejen i formen, fordel pærene på dejen (se billede nedenunder)
  • Drys nu hasselnødderne over, samt den anden halvdel af chokoladen.
  • Bages ved 175°C i ca. 50min. til der ikke hænger dej fast i nålen hvis man stikker i den.
  • OBS! Bag ikke med varmluft, da chokoladen brænder helt af på toppen – Ja den fejl var jeg tæt på at begå 😀

IMG_2682IMG_2683IMG_2696

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *