– Scandinavian Bakery Fair 2016

– Scandinavian Bakery Fair 2016

Jeg har i weekenden være på en lukket fagmesse i Øksnehallen, hvor jeg stod på Nordic Sugars stand, og lavede et karamelblikfang. En fin messe, med en masse inspiration til alt til bagerier.
Jeg var så heldig at Amalie var med og har taget nogle super gode billeder, så I kan se det her på bloggen!

Jeg var der på baggrund af deltagelsen i DM i Skills. Da de synes det kunne være sjovt, at have en danmarksmester til at stå og arbejde med sukker på deres stand. Jeg havde også min assisterende træner med, som stod på en anden stand med sit egent blikfang. Hun stod hos en af vores sponsere der hedder Debic, de er leveringsdygtige i alle fløde og smør produkter til bageri og konditori.

IMG_2239

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *