– Stavblender

– Stavblender

Jeg er vild med min stavblender. Den er uundværlig, sådan en kan bruges til alt, også andet end kage 😉

Jeg er selv helt vild med Bamix, som har en kraftig motor, og kan kæmpe sig igennem alt. Jeg har selv købt en større pakke, hvor der følger en mini hakker og meget andet med, men det er stadig stavblenderens motor, der skal drive de andre ting. Selvfølgelig vil en mindre motor også kunne gøre det. Jeg er bare faldet for denne model, da den også er nem at rengøre, plus der medfølger flere forskellige knivblade! Jeg bruger den blandt andet til smoothie, gaucamole, glaze til kager, frugtpuréer, supper osv.

Jeg har købt min hos Skousen, som var billigst, og de leverede den hurtigt.

3 thoughts on “– Stavblender

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *