– Blyp

– Blyp

Mit navn er Blyp

Jeg kan som 19 årig nu kalde mig nyuddannet konditor. Jeg gik direkte fra folkeskolen og på grundforløb som konditor, hvilket resulterede i, at jeg er en meget ung konditorsvend.

Jeg kan foruden konditor også skrive Danmarks mester for unge konditorer 2016 på CV´et, hvilket er en titel jeg har knoklet for, og er rigtig glad for at have.

Det ved faget, der fanger mig er, at man kan lave nærmest alt, kun fantasien sætter grænser, og idéerne er mange.

Tankerne med bloggen er, at vi i fællesskab Amalie og jeg vil ligge opskrifter, billeder og anbefalinger ud, så alle kan være med. Vi vil holde det på et simpelt plan, så tingene kan laves i et almindeligt køkken, og ingredienserne skulle være til at komme til for alle.

Håber I vil finde det hyggeligt at følge med på bloggen.

Knus Blyp

 

6 thoughts on “– Blyp

 1. Hej Blyp

  Det er med stor fornøjelse,, jeg har bagt to af jeres kager. Først lavede jeg Drømme citronkagen, så efter en måneds ventetid var jeg spændt på at komme igang. Den blev rigtig god og frisk i en hel uge.

  I den netop overståede weekend bagte jeg Dadelkagen, den blev også super god, men jeg gjorde en fejl. Pga. Varmen kom jeg den i køleskabet. Skulle selvfølgelig have taget den ud en times tid før den skulle spises. Så mine 10 gæster fik noget af en hård knold. ( havde stukket tærten ud i rund form). Serverede tærten med is, så stykkerne skulle ikke være for store. Men da jeg tog ud af bordet var resterne blevet tilpas i konsistens, så mine gæster blev “tvangs” fodret med den – nu super lækre tærte. Så næste gang jeg bager den vil den komme ud af køl i god tid.

  Kender rigtigt godt det som i bager hos. H.C. Andersen. Køber ofte brød hos jer og har også flere gange brugt jeres deal’s.
  Det var årsagen til at jeg ville prøve jeres opskrifter, da jeg ved at det Blyp bager der inde er super godt.

  Ser frem til nye spændende opskrifter.

  Venlig hilsen
  Jytte

  1. Hej Jytte 🙂

   Tusind tak for de fine ord! Hvor er jeg glad for at høre, at du har prøvet nogle af vores opskrifter, og har haft succes med begge, trods den lille køle fejl 🙂
   Det er også nogle lækre ting der bliver lavet inde i Conditori H. C. Andersen! Men jeg er lige i denne måned startet i et bageri i Køge, der hedder Hammershus Bageri, så jeg er ikke længere at finde i H.C. Andersens.
   Dejligt du følger med her! Bliv endelig ved med det 🙂

   De bedste hilsner
   Blyp

 2. Hej Blyp

  Angående jeres opskrift på Gateau Marcell, mangler jeg den skønne tilbehør “Colise” som man får serveret hos H.C. Andersen. Måske du vil oplyse mig hvad indholdet er i den, eller aller helst opskriften. Jeg synes Colisen er prikken over i’et.
  Jeg bruger rigtig flittigt jeres dejlige opskrifter, og glæder mig hver gang at antallet Stiger.

  Venlig hilsen
  Jytte Jørgensen

  1. Hvor dejligt at du bruger vores opskrifter! Det er vi glade for 🙂
   Det er passionspuré man får med hos Conditori H.C.Andersen, opskriften kan jeg dog ikke give ud, men er sikker på, at du kan købe et bæger derinde, når du selv har bagt kagen 🙂

   De bedste hilsner
   Blyp

 3. Hej Blyp

  Nu har jeg bagt jeres cookies, men min muskovado sukker var hård som “sten”, men fik hakket den i stykker. Har du en god ide, hvordan jeg kan opbløde den. Måske skulle jeg have hældt æggeblandingen i først, men jeg blandede det hele på nær marabou chokoladen som kom i til sidst.
  Spekulere på om lidt vand kan opløse sukkeret??.

  Venlig hilsen
  Jytte Jørgensen

  1. Hej Jytte 🙂

   Jeg har faktisk selv bare blandet alle ingredienserne sammen på en gang, så det kan man sagtens 🙂
   Angående det hårde sukker, så tror jeg ikke vand vil virke, men hvis brun farin bliver hårdt, så kan det hjælpe at ligge det i en pose med en skive rugbrød bare et par dage. Så det vil være mit bud, at det måske også kan hjælpe på din muskovadosukker, det er da et forsøg værd, for det er da ærgerligt hvis det skal gå til spilde!

   Hilsen Blyp

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *