– Tripple chokolademousse

– Tripple chokolademousse

Sværhedsgrad ❤❤

En cremet smagsfuld dessert, der også ser fin ud på bordet. Den tager ikke så lang til at lave, så det er bare i gang 😉

 

Det skal du bruge til 7 glas:

450g Fløde

78g Pasteuriserede æggeblommer

30g Sukker

40g Hvid chokolade

40g Mælkechokolade

40g Mørk chokolade

Mørk chokolade til pynt

Sådan gør du:

  • Pisk 150g Fløde til skum.
  • Pisk 10g sukker og 26g æggeblommer luftigt.
  • Smelt de 40g Mørk chokolade, og vend det i de piskede æggeblommer, og vend så flødeskummet i.
  • Fordel ca. 30g i hvert glas, jeg brugte Blomsterbergs høje dessertglas, de findes blandt andet her: http://www.imerco.dk/borddaekning/skaale-og-fade/skaal/blomsterbergs-dessertglas-klar-5-cm-4-stk?id=100346991.
  • Gentag samme proces og byt den mørke chokolade ud med mælkechokolade og dernæst endnu en portion hvor chokoladen byttes ud med hvid chokolade.
  • Inden servering: Tag en kniv og skrab lidt mørk chokolade så det bliver på spåner, og drys dem på toppen.
  • Nyd dem sammen med dine gæster eller familie!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *