– Gulerodskage

– Gulerodskage

Sværhedsgrad ❤

Ingredienser:

150g Brun farin

100g Blødt smør

10g vaniljesukker

2 stk. Æg

150g Mel

½ tsk. Kanel

1 ½ tsk. Bagepulver

Et nip salt

50g Hakkede hasselnødder

50g Rosiner

150g Revet gulerødder

Sådan gør du:

  • Pisk brun farin, vanilje og blødt smør sammen.
  • Pisk æggene i et efter et.
  • Vend nu mel, bagepulver, kanel og salt i forsigtigt med en dejskraber.
  • Vend rosiner, hasselnødder og de revet gulerødder i nu.
  • Kom det i en form enten en rund spingform med en diameter på 24 cm. eller en firkantet 19 x 19 cm.
  • Bages ved 180°C i ca. 20min.

Creme cheese og pynt til toppen:

200g Philadelphia neutral flødeost

60g Flormelis

Citron- eller appelsinsaft

Mørk chokolade

25g Hakkede hasselnødder

Gør således:

  • Pisk flomelis og philadelphia sammen med et piskeris i hånden til det tykner.
  • Tilsæt citron- eller appelsinsaft så du synes den smager lækkert!
  • Smør cremen på toppen af den afkølede kage med en paletkniv.
  • Pynt med lidt hasselnødder rundt i kanten.
  • Smelt chokolade og skriv Far (I anledning af Fars dag) eller hvad din fantasi ellers finder på 🙂
  • Server med en god kop te eller kaffe til!
  • Opbevar kagen på køl, hvis det hele ikke bliver spist på en gang.

 

IMG_2305

One thought on “– Gulerodskage

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *