– DM i skills 2016

– DM i skills 2016

Jeg deltog i DM i skills for unge konditorer fra 3-6. februar 2016, som er en konkurrence der kører over flere dage og det foregik denne gang i Fredericia under temaet fastelavn.

Selve konkurrencen varede 3 dage, og så havde vi 3 timer og 45 minutters forberedelse dagen før konkurrencen.

Vi havde 2 afleveringer den første dag: 7 stk. dessert tallerkner og et karamelblikfang
2. dag havde vi 3 afleveringer: 3×15 fyldte chokolader, 2stk. desserttærte og 3×15 petitfours.
3. og sidste dag afleverede vi: en chokolade opsats til vores fyldte chokolader og 3x3ens marcipanfigurer.
IMG_9925
Jeg havde først ingen planer om, at jeg ville deltage, men endte med at tage udfordringen op, og meldte mig så til i August 2015, og har så haft trænet op til det siden.
Jeg vil helt sikkert råde alle der kan til at deltage, til at gøre det. Man lærer SÅ meget af det!

Synes bestemt det har været alt tiden værd, selvom det har været hårdt op til, så var det super fedt at stå til konkurrencen og give den alt hvad man har, og vide at det var der det gjaldt!!

Da jeg så endte med at vinde det hele, og lige pludselig var blevet Danmarksmester, var jeg helt oppe og køre, og folk omkring mig skrev, ringede og taggede mig i ting på facebook, det er altså en helt ubeskrivelig følelse og lettelse der ramte mig. Og jeg kan ikke være mere glad for, at der var så mange der støttede mig, bakkede mig op og heppede, det var fedt! Så var jeg i hvert fald ikke i tvivl om, at det hårde arbejde op til, var det der var med til at gøre jeg vandt!

 

IMG_2015

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *