– Små Sarah Bernhardt

– Små Sarah Bernhardt

Sværhedsgrad:  ❤

Ingredienser:
Makron:
375g marcipan
185g sukker.
3 bærger æggehvide – kommes i lidt efter lidt ellers klumper det.
1 spsk. Mel

S.B cremen (skal laves dagen før):
500ml. Fløde
200-250g mørk chokolade (60-70%)

400g Overtræks chokolade
Krymmel

Sådan gør du:
S. B. cremen:
1. Bring fløden i kog i en gryde.
2. Hak imens chokoladen groft.
3. Fjern gryden fra varmen og pisk chokoladen ned i.
4. Kom cremen i en skål med film over, filmen skal ned og røre cremen, så der ikke kan danne kondens mellem filmen og cremen.
5. Stil cremen i køl til dagen efter.

Makron:
1. Bland sukker og marcipan.
2. Bland æggehviderne i lidt efter lidt, så der ikke kommer klumper i.
3. Brug en sprøjtepose til at sprøjte makronerne til den str. du gerne vil have, men husk at de kan hæve en lille smule.
4. Bag dem ved 210°C i ca. 20min, eller indtil de er gyldne.

5. Når makronerne er afkølet, piskes cremen stiv, og sprøjtes på makronerne.
6. Temperer din chokolade og dyp dine Sarah Bernhardt kager ned i chokoladen og kom krymmel på inden det størkner.

Velbekomme!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *