– Fedtebrød

– Fedtebrød

Sværhedsgrad ❤

En af mine total ynglingssmåkager! Opskriften er med lidt mindre smør og lidt mere kokos, så ikke de er lige så fedtede som normalt.

Det skal du bruge:

300g Mel

1,5 tsk. Hjortetaksalt

300g Smør

185g Kokos

150g Sukker

200g Flormelis

40g Æggehvider

Sådan gør du:

  • Bland sukker, mel, hjortetaksalt, smør og kokos sammen.
  • Del dejen i 6 stykker og tril dem til pladens længde.
  • Læg 3 stænger på hver plade, og tryk dem flade.
  • Bages ved 200°C i 8-10 minutter, 1 plade af gangen.
  • Når de kommer ud af ovnen, laver du glasur ved at blande Flormelis og æggehvider med en ske.
  • Smør glasuren ud, mens stængerne er lune, ved at bruge en palet.
  • Skær nu småkagerne ud i stykker der er 1-1,5 cm bredde, og opbevar dem i kagedåser.
  • Spises inden for 14 dage, ellers synes jeg, at glasuren bliver for hård.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *