– WorldSkills 2017

– WorldSkills 2017

Turen til Abu Dhabi er slut, og jeg kan nu sige, at jeg har fået en 17. plads, som jeg er virkelig stolt af og glad for! WorldSkills har budt på så mange ting, også allerede inden jeg rejste!

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi regnet med at opleve alt det som jeg har.  Vi besøgte en drengeskole, som er så stor en oplevelse, fordi jeg føler det er så forskelligt fra os til dem, men de havde lavet så mange fine ting til os, vægge fyldt med info om Danmark, lært at spille vores nationalsang på instrumenter, de dansede en hvad jeg tror man godt kan kalde en kultureldans for os, kom med blomster til os piger og så havde de sørget for en masse mad og søde sager fra deres land, super lækkert og så fin en gestus!

Vi var på ørkentur, hvor der var over 40 grader. Vi red på kameler, kørte i jeeps oppe i sandet, der var mulighed for henna, friske kokosnødder, få skrevet sit navn på arabisk og så var der selvfølgelig maden, disket op, med alt hvad hjertet begærer af arabisk mad, og så i en super fin solnedgang, det kunne vi ikke klage over!

 

 

 

 

 

 

 

Og så var der konkurrencedagene som vi alle var kommet derned for! Jeg havde 2 dage med 8 timers konkurrence på hver dag, hvor jeg skulle lave på dag 1: Karamelopsats med en tærte på, og en til smag. Marcipanfigurer og så havde jeg en “hemmelig opgave” som var eclairs. Eclairs kan jeg lige øve mig lidt ekstra på, inden i kan få en lækker opskrift herinde, men har heller ej lavet det andet end 1 gang før jeg kom afsted, så i det store hele blev de ret gode.

Min tærte og opsats var lige i skabet! Jeg var så tilfreds, og stolt af den, at det halve kunne være nok, men dommerne var ikke lige så vilde med den som jeg.. Og sådan er konkurrencer jo bare, og det må man bære over med 😉

På dag 2 skulle jeg lave chokoladebarer (Som vi om morgenen fik af vide skulle smage af kaffe), savariner (Som også var en hemmelig opgave indtil vi kom til Abu Dhabi) og sidst men ikke mindst et chokoladeblikfang, og det gik alt sammen næsten lige efter bogen, så det var jeg glad for! Og sikke en lettelse da det hele var overstået, overvældende fedt, at det jeg har ventet på i 1,5år er overstået, det er ret vildt!

 

 

 

 

 

 

 

Vi nåede også en tur i ferrari World, og prøve verdens hurtigste rutsjebane, og den er godt nok hurtigt! Så hurtig at den  ikke behøves at prøves nogensinde igen 😀

Der har været så mange ting der har spillet ind for mig undervejs, både før og under konkurrencen, men i forhold til de 37 grader udendørs, havde de virkelig godt styr på temperaturen indendørs, for der bliver man overrasket over hvor koldt der er i Abu Dhabi!

Mange dage endte sent, de dage jeg var i konkurrence var jeg på standen i omkring 16 timer inden jeg nåede hjem til hotellet, og så kunne jeg bare ikke sove, fordi der var sket så meget på de dage.

Jeg er stadig kun lige landet, og det føles ikke som værende landet helt endnu, da jeg i skrivende stund stadig er super svimmel og rundtosset efter alt hvad der er sket for mig de sidste par måneder og så med flyveturen oveni.

Sidst men ikke mindst tak til Amalie for at holde jer opdateret herinde, mens jeg har haft hovedet begravet i noget andet. Tror jeg har de vildeste ting med jeg har oplevet med, og ellers er her i hvert fald også svar på nogle rigtig gode spørgsmål Amalie stillede mig mens jeg var i Abu Dhabi (Og lige have en times tid eller to ved poolen) http://bagtmedkaerlighed.dk/?p=1452

Nu begynder jeg at føle mig klar til Halloween og julesjov på bloggen!

– Blyp 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *