– Thekage

– Thekage

Sværhedsgrad ❤

En let krydret svampet kage på en sprød bund, den er et sikkert hit hjemme hos mig!

Det skal du bruge:

300g Brunt Farin

250g Mel

125g Smør

250g Creme fraich 18%

1 Æg

1 tsk. Natron

50g Mandelflager
Sådan gør du:

  • Smulder farin, mel og smør sammen, til en crumble.
  • Halvdelen af smulderet du har hældes op i en bradepande der er ca. 26×19 cm.
  • Den anden halvdel gemmes lige.
  • Rør creme fraich, æg, natron og kanel sammen og bland det med den halvdel smulder du havde til overs.
  • Hæld denne blanding over i bradepanden oven på smuderet du har hældt deri.
  • Drys mandelflagerne på toppen.
  • Bag kagen ved 200°C i 30-35 min.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *